Paasavontuur met haas huppel bij mama lokaal

De Ronde Venen – Vrijdagochtend 8 april en woensdagochtend 13 april a.s. organiseren Mama Lokaal Mijdrecht en Mama Lokaal Abcoude voor de allerkleinsten en hun mama’s (en papa’s) een leuke natuurbeleving. De activiteit wordt verzorgd door Emilie Zandvliet van ‘Peuters in het Wild’ en is mogelijk dankzij een financiële bijdrage vanuit het provinciale project ‘Groen doet goed’. Emilie zal deze ochtenden met de kinderen en mama’s een leuk Paasavontuur voor de allerkleinste verzorgen.

De paashaas is ziek geworden en Haas Huppel moet ervoor zorgen dat iedereen gewoon Pasen kan vieren. Haas Huppel kan daarbij wel wat hulp gebruiken. Hij moet eieren zoeken, verven en verstoppen en dat is veel werk. Kom jij Haas Huppel helpen?

Kinderen (en volwassenen!) hebben natuur (een natuurlijke omgeving) nodig. Buiten spelen is goed voor de ontwikkeling van hun motoriek en zelfvertrouwen, het helpt tegen concentratieproblemen en het bevordert de creativiteit. De hele dag binnenzitten met tablet of spelcomputer veroorzaakt bovendien bijziendheid en rugproblemen op jonge leeftijd. In een natuurlijke omgeving spelen kinderen veel gevarieerder en zijn er minder onderlinge problemen.

Er zijn allerlei uitdagingen. Geen dag is hetzelfde. Dus naar buiten allemaal. Leer samen met Emilie hoe je dit stimuleert bij je kind(eren) en geniet samen van de natuur om je heen. Bij slecht weer zijn alle activiteiten binnen. De activiteit start om 10:30 uur en duurt ongeveer drie kwartier.

Koffie staat om 10:00 uur klaar. Kom je gezellig met je kleine?

Kijk voor meer informatie op www.ouderslokaal.nl.AbcoudeBaambruggeCultuurMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisemilie zandvlietgemeente de ronde venengroen doet goedhaas huppelmama lokaal abcoudemama lokaal mijdrechtnatuurbelevingpaasavontuurpasenpeuters in het wildprovincie utrechtrtv ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×