Natuuravonturenclub op klarenbeek gaat bijna van start

Abcoude – Op zaterdag 14 mei a.s. start de Natuuravonturenclub voor kinderen uit Abcoude en Amsterdam-Zuidoost. Met deze club gaan kinderen vanaf 5 jaar de natuur ontdekken, hutten bouwen en nog veel meer. De locatie is het terrein Klarenbeek van natuurvereniging De Ruige Hof (aan de Abcouderstraatweg 77, Amsterdam).De club komt op twaalf zaterdagochtenden bij elkaar. Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar!

De activiteiten worden om en om begeleid door Emilie Zandvliet en Ineke Bams. Beiden zijn natuuractiviteitenbegeleider en zijn aangesloten bij het netwerk ‘Natuur is een Feest’.

Deelname is gratis. De club wordt mogelijk gemaakt met subsidie van ‘Groen doet goed’, een programma in de provincie Utrecht dat wil stimuleren dat kinderen vaker naar buiten gaan en zo de natuur in hun eigen omgeving ontdekken en beleven.

Kijk voor meer informatie over de natuuravonturenclub, de data en aanmelden op www.dewoudreus.nl (pagina ‘activiteiten’). AbcoudeBaambruggeMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisabcoudeemilie zandvlietgemeente de ronde venenineke bamsklarenbeeknatuur ontdekkennatuuravonturenclubnatuurvereniging de ruige hofnetwerk natuur is feestnme centrum de woudreusprogramma groen doet goedprovincie utrechtrtv ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×