Wandelexcursie weidevogelreservaat polder demmerik

Vinkeveen – Op zaterdag 18 juni a.s. organiseert Natuur- en Milieuvereniging De Groene Venen een uitstapje in het prachtige Vinkeveen: een excursie in weidevogelreservaat Polder Demmerik.

De excursie start om 09:00 uur met een kopje koffie in het Spoorhuis aan de Demmerik 68 in Vinkeveen. Vervolgens lopen de deelnemers via het Bellopad de polder in. In deze tijd van het jaar valt er hopelijk voldoende te ‘spotten’ in het weidevogelgebied.

De excursie staat onder leiding van de eigen gidsen van De Groene Venen, weidevogelkenners en tevens bestuursleden Rob Idema en Gerard Korthals. Zij zullen de deelnemers bijpraten over de (toekomst van de) weidevogels in Polder Demmerik.

Deelname aan de excursie is gratis voor leden. Niet-leden betalen € 5 voor koffie en lidmaatschap van de vereniging. Het aantal deelnemers is maximaal 30 personen, dus meld u snel aan!

Lid worden van De Groene Venen? Ga naar www.degroenevenen.org.AbcoudeBaambruggeMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisbellopadgemeente de ronde venengerard korthalsnatuurnatuur en milieuvereniging de groene venenrob idemartv ronde venenspoorhuis vinkeveenvinkeveenwandelexcursieweidevogelreservaat polder demmerik


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×