MAAK SALDO MANTELZORGPAS OP VOOR 1 JULI

De Ronde Venen - Mantelzorg De Ronde Venen roept houders van een mantelzorgpas waarop nog een saldo staat, dit voor 1 juli a.s.  op te maken.

U heeft misschien nog een groene De Ronde Venen Pas met daarop een bedrag van de jaarlijkse mantelzorgwaardering van 2019 of daarvóór omdat u mantelzorger bent of mantelzorger bent geweest. De groene Mantelzorg De Ronde Venen Pas is te herkennen aan een nummer linksonder op de voorkant van de pas.

Doe de pas in uw portemonnee of tas en verwen uzelf, uw naaste of iemand anders met elektronica, een kledingstuk, een paar schoenen, een leesboek, een sieraad, een cadeau of iets lekkers te eten of te drinken, maar doe dat vóór 1 juli a.s.

Electro World Abcoude, Restaurant De Veensteker, Dat Leuke Winkeltje, TrendShop by Cissy, Smit Schoenen, De Loods Fashion, Juwelier Van Beek, Lunchroom TOF, De Zwar tDranken & Delicatessen en Boekhandel Mondria heten u van harte welkom om uw tegoed te komen besteden vóór 1 juli a.s.

Kent u een mantelzorger die misschien nog een groene mantelzorgpas heeft? Herinner hem of haar er dan aan dat het eventuele bedrag dat nog op de groene mantelzorg pas staat, na 30 juni a.s. niet meer te besteden is. Het saldo vervalt op 1 juli 2021.

Op de website www.derondevenenpas.nl kunt u kijken of u nog tegoed op uw pas heeft. Daar vindt u onder het kopje 'partners' een actueel overzicht van de ondernemers waar u met de groene pas nog tot 1 juli 2021 kan betalen. 

Bent u uw pas met saldo kwijt of heeft u nog vragen neem dan contact op met Mantelzorg De Ronde Venen op telefoonnummer (0297) 230 280, of per e-mail via mantelzorg@stdb.nl. Voor € 5 kan Mantelzorg De Ronde Venen tot 10 juni a.s. nog een nieuwe pas voor u aanvragen. Die  € 5 gaat van het tegoed op uw pas af. 

Op 1 juli 2021 vervalt het saldo en is de mantelzorgpas niet meer te gebruiken.


advertentie