ONDANKS DIEFSTAL HOGE OPBRENGST STATIEGELDACTIE 'T ANKER

Mijdrecht - In oktober heeft de statiegeldactie die Inloophuis ’t Anker met KWF Kankerbestrijding organiseerde in de Mijdrechtse supermarkt Boni, ondanks een inbraak, een geweldig resultaat gehad. De door velen ingeleverde statiegeldbonnen leverden maar liefst € 500,05 op.

De emballagepaal werd in augustus geplaatst in de Boni supermarkt in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht. Helaas braken onbekenden de paal open en namen ze voor een onbekend bedrag aan bonnen mee. In overleg met KWF Kankerbestrijding en de Boni kon de emballagepaal een maand langer in de Boni staan.

De ontsteltenis over de diefstal was groot; een grote gift naar aanleiding van de diefstal bracht het eindbedrag van de actie op maar liefst
€ 700,05.

Inloophuis ’t Anker is supermarkt Boni erkentelijk voor het faciliteren van deze statiegeldactie. Alle mensen die bonnen hebben ingeleverd en op deze wijze hebben bijgedragen aan het mooie resultaat worden ook van harte bedankt. ’t Anker is volledig afhankelijk van giften, dus het opgehaalde bedrag is zeer welkom. Het stelt het inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten in staat op dinsdag en donderdag gasten te ontvangen aan de Karekiet 49 in Mijdrecht.


advertentie