ONTSPANNEN TIJDENS KLANKREIZEN

Wilnis - Op de vrijdagen 14 oktober a.s., 11 november a.s. en 9 december a.s. organiseert Jessica Erdtsieck van SALIG, wat staat voor Stimulus - Adem - Lijf - Interactie - Genieten, van 20:00 tot 21:30 uur in gebouw de Schakel aan de Dorpsstraat 20 in Wilnis, klankreizen.

Tijdens een klankreis laat je jezelf meevoeren op de ontspannende werking van klankschalen en klankstaven, afgewisseld met bijzondere geluiden van de tongdrum, de sjamanendrum, de oceandrum, de regenbuis en stemgeluid. Tevens kan gebruik worden gemaakt van snaarinstrumenten en/of kleine meditatieve instrumenten.

Een klankreis onderga je heerlijk liggend op een comfortabel matje of tuinstoelkussen, toegedekt met een slaapzak of een warm plaid die je wel zelf dient mee te nemen.

Na een korte inleiding ervaar je hoe trillingen van klanken je kunnen raken tot in je cellen en het diepst van je wezen. Je ervaart een diepe rust, maar ook kan het losmakend en heilzaam werken. Ieder mens vibreert op zijn eigen unieke niveau, dat constant in beweging is. Zo kan elke klank maar ook een klankreis weer anders ervaren worden.

Deelname kost € 15 per persoon. Kom je met twee of meer personen dan betaal je € 12,50 per persoon. Aanmelden kan per e-mail via j.erdtsieck@hetnet.nl.


advertentie