Verhalenvertelster ida van dril in theater mondriaan

Abcoude – Na een lange tijd van binnen blijven wil iedereen weer naar buiten. Varen. Vliegen. De zee op. Ida niet. Binnen is veilig want buiten vliegt een spookschip, toch?

Terwijl ze veilig binnen zit, vertelt Ida over Lot en Willem. Als kinderen waren ze onafscheidelijk. Maar nu zijn ze groot en Willem wil varen op de woeste wateren. Lot mag niet mee, want meisjes brengen maar ongeluk op zee, zegt Willem.

Lot wacht, en wacht, en wacht, tot hij terugkomt. Maar Willem komt niet terug… Wat is er gebeurd? Zou zijn schip zijn gezonken? Verhalenvertelster Ida van Dril duikt op eigenzinnige wijze in dit mysterieuze verhaal. Onder regie van Fred Delfgaauw dompelt Ida je onder in een waargebeurde leugen.

Een spannende en grappige voorstelling met laffe helden en heldhaftige lafaards. Voor iedereen vanaf 7 jaar die nog niet weet dat bang zijn helemaal niet eng hoeft te zijn.

De voorstelling is op zondag 2 oktober a.s. vanaf 15:30 uur in Theater Piet Mondriaan. De kaartjes kosten € 11 en zijn te bestellen op www.theaterpietmondriaan.nl.AbcoudeBaambruggeCultuurNieuwsabcoudeCultuurfred delfgaauwgemeente de ronde venenida van drillot en willemrtv ronde venentheater piet mondriaan abcoudeverhalenvertelster


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×