VIOS START NIEUW PROJECT VOOR DE HELE FAMILIE

De Ronde Venen - Zondag 22 januari a.s. start Muziekvereniging VIOS met haar nieuwe project ‘Van Jong tot Oud’. Hierbij wordt aan de hele familie de mogelijkheid gegeven te ervaren hoe het is om te muziek te maken bij VIOS. Alle onderdelen van de vereniging nemen deel aan dit project en zij zullen alle deelnemers begeleiden om zo het meeste uit zichzelf te halen.

Gedurende 12 weken wordt op zondag van 16:00 tot 17:00 uur les gegeven, waarna ook nog de gelegenheid is om gezellig met elkaar een drankje te nuttigen aan de bar. Het project eindigt op zondag 16 april a.s. met een einduitvoering.

De lessen worden gegeven door de professionele docenten Judith Glasbeek en Dick Hesselink, die daarbij geassisteerd worden door de leden van Muziekvereniging VIOS.

Inschrijven voor het project kan al vanaf 5 jaar! Kinderen onder 7 jaar beginnen eerst met lessen voor de algemene muzikale vorming (AMV), waarna ook zij beginnen met het maken van muziek op een eigen manier. Op eenvoudige wijze worden zij geïntroduceerd in het musiceren. Iedereen boven 7 jaar stroomt gelijk door naar het leerlingenorkest.

Wil je graag twirlen dan kan dat ook gelijktijdig. Vanaf 6 jaar leren VIOS-leden Kelly en Naomi de kinderen de basistechnieken. De eerste drie lessen van dit project zijn de proeflessen, waarna deelnemers de keuze krijgen om door te gaan met de lessen.

Voor het project geldt een eenmalige eigen bijdragen van € 10 per persoon voor de aanschaf van het lesmateriaal, te voldoen na de 3e les.

Neem voor meer informatie contact op met Ben Blauw op 06 51 48 15 06. Aanmelden kan via https://ap.lc/Yjbep of via het eerder genoemde telefoonnummer.

Geplaatst door: Ferry Mulder


advertentie