Wie wordt de klimaatburgemeester van de ronde venen?

Op 28 oktober start de allereerste Nationale Klimaatweek (NKW).   Ook hier in gemeente De Ronde Venen zoekt Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat een “Klimaatburgemeester”: Iemand die zich inzet voor een beter klimaat door zijn eigen levensstijl aan te passen. Dat kan iets groots zijn of iets kleins. Goedkoop of duur. Van je huis laten isoleren, tot minder voedsel verspillen. Of ben je juist een klimaatactie gestart in de straat of wijk met de buren? Ben jij die persoon? Of ken je iemand? Opgeven kan via: www.iedereendoetwat.nl/NKW

Tijdens de NKW worden de verhalen van de gekozen Klimaatburgemeesters gedeeld, online en in de lokale media. Zo spelen zij een belangrijke rol om de rest van Nederland te inspireren zich ook in te zetten voor het klimaat.Nieuws


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×