Digitale wandeling over digitale vrijwilligersmarkt

De Ronde Venen – De Digitale Vrijwilligersmarkt is geopend! Een leuke mogelijkheid voor mensen die vrijwilligerswerk willen doen, zich van 6 t/m 20 september a.s. te oriënteren op vrijwilligerswerk in de buurt.

Maak vanuit je comfortabele stoel met je telefoon, laptop of tablet een wandeling over deze digitale versie van de Vrijwilligersmarkt. Bezoek 30 Rondeveense organisaties via www.steunpuntvrijwilligerswerk.nl en lees alles over hun doel, werk en medewerkers en bekijk foto’s en filmpjes. 

Na die 30 stands nog niet uitgekeken en nog niets gevonden waar je echt enthousiast van wordt? Dan is het ook mogelijk even (virtueel) door te lopen naar de Digitale Vrijwilligersmarkt van Uithoorn. Daar staan nog eens 30 organisaties op jou te wachten!

Neem voor meer informatie contact op met Dyanne van Tessel of Sabine Ridderhof via  vrijwilligerswerk@stdb.nl.AbcoudeBaambruggeCultuurEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsSportVinkeveenWaverveenWilnisdigitale vrijwilligersmarktdyanne van tesselgemeente de ronde venenrtv ronde venensabine ridderhofsteunpunt vrijwilligerswerk de ronde venenvrijwilligerswerk


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×