Aanmelden voor digitale vrijwilligersmarkt mogelijk

De Ronde Venen – Van 6 tot en met 20 september vindt de digitale vrijwilligersmarkt plaats. Vanaf nu kunnen maatschappelijke organisaties zich aanmelden voor deze digitalevrijwilligersmarkt. Aanmelden kan tot 10 mei a.s. via de nieuwe website van het Steunpunt Vrijwilligerswerk: www.steunpuntvrijwilligerswerk.nl

Veel organisaties zullen inmiddels een uitnodiging in de mailbox hebben gekregen.
Organisaties die geen uitnodiging hebben ontvangen, kunnen eventueel ook deelnemen aan de vrijwilligersmarkt. Na aanmelding bekijkt het Steunpunt Vrijwilligerswerk of de aangemelde organisaties aan de voorwaarden voor deelname voldoen.

De digitale vrijwilligersmarkt is een prachtig alternatief voor de traditionele versie. Het grote voordeel is dat organisaties hun presentatie volledig kunnen voorbereiden. In de digitale stand is ruimte voor foto’s, informatie en linkjes naar de webpagina. Als klapper biedt het Steunpunt Vrijwilligerswerk aan om bij de organisatie te komen filmen, zodat ook de filmpjes en de impressie van de locatie op de markt getoond kunnen worden.

Voor inwoners is het extra fijn om straks 2 weken de tijd te hebben om de digitale markt te bezoeken. Zij kunnen een virtuele wandeling over de digitale markt maken en zich uitgebreid oriënteren op het aanbod. Zo is echt leuk en boeiend vrijwilligerswerk zo gevonden.

In de periode van 6 tot 20 september zal het de inwoners niet ontgaan dat de digitale vrijwilligersmarkt open is: met borden langs de weg, advertenties en social mediaberichten zal de #watgajijdoen? overal te zien zijn.

Kijk voor meer informatie op www.steunpuntvrijwilligerswerk.nl.AbcoudeBaambruggeCultuurEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsSportVinkeveenWaverveenWilniscoronacoronacrisisdigitale vrijwilligersmarktgemeente de ronde venenrtv ronde venensteunpunt vrijwilligerswerk ronde venenvrijwilligersmarktvrijwilligerswerkwat ga jij doen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×