Elke donderdag 'ontbijtje van koot' in de angstelborgh

Abcoude – Elke donderdagochtend kan men vanaf 09:15 uur in de Angstelborgh aanschuiven voor het ‘ontbijtje van Koot’. Op dit moment is er  nog plek vrij. 

Dus heeft u uw kinderen net naar school gebracht en nog niks gegeten? Wilt u de dag eens elders beginnen? Bent u stukjesschrijver en op zoek naar een verhaal? In de Angstelborgh bent u zonder reservering van harte welkom.

Neem plaats en geniet van een voortreffelijk ontbijtje met verse jus d’orange, een verse croissant met jam, kaas of ander beleg. Voor de kosten hoeft u het niet te laten want die zijn slechts € 1. Probeer dat maar eens ergens anders voor die prijs te krijgen!

Angst voor de opgedane calorieën? Als u wilt, kunt u aansluitend  van 10:00 tot 11:00 uur aan de wandel met de groep van Toos.

De Angstelborgh is te vinden aan de Dorpszicht 22 in Abcoude. Voor informatie kan contact worden opgenomen met Annemarie Keja op telefoonnummer (0294) 284 824 of per e-mail via a.keja@stdb.nl.AbcoudeBaambruggeEconomieNieuwsSportabcoudeangstelborgh abcoudeannemarie kejadonderdagochtendgemeente de ronde venenontbijtje van kootrtv ronde venentympaan de baat


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×