Vrijwillige chauffeurs voor plusbus gezocht

De Ronde Venen – Tympaan-De Baat is op zoek naar vrijwillige chauffeurs voor de PlusBus. Dat is een dienst voor ouderen vanaf 55 jaar en voor mindervaliden, met het doel het voorkomen en tegengaan van eenzaamheid. Samen uitgaan of boodschappen doen is natuurlijk leuker dan alleen. Een bezoek aan het museum, samen lunchen of naar een winkelcentrum, met de PlusBus komt u op de leukste plekken.

Als chauffeur haalt u samen met een gastheer of gastvrouw de mensen op en brengt deze aan het eind van de activiteit weer thuis. Als vrijwilliger van Tympaan-De Baat maak je deel uit van een gezellig team, met jaarlijkse uitjes en borrels en natuurlijk regelmatig contact met collega-vrijwilligers en bijscholing.

Gevraagd wordt een geldig rijbewijs, een dagdeel beschikbaarheid per week en een Verklaring Omtrent Gedrag (in overleg met de stichting). Vrijwilligers mogen rijden met de PlusBus tot de leeftijd van 75 jaar.

Interesse? Neem dan contact op met Tympaan-De Baat op telefoonnummer (0297) 230 280 of per e-mail via m.white@stdb.nl. U wordt dan teruggebeld voor een kennismakingsgesprek waarin u verdere informatie krijgt.AbcoudeBaambruggeGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilniseenzaamheideenzaamheid bestrijdengemeente de ronde venenplusbusrtv ronde venentympaan de baatvrijwillige chauffeur


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×