Natuur-avonturenclub bij nme-centrum de woudreus

Wilnis – Op woensdag 27 oktober start de natuur-avonturenclub ‘Beleef de herfst en winter’ bij het NME-centrum De Woudreus.

 Ben je tussen de vier en twaalf jaar? Kom dan struinen en avonturen beleven in het Speelwoud. Je gaat in plassen stampen, windkracht 10 trotseren, van een heuvel rollen (of sleeën), door het hoge riet struinen, in een berg bladeren springen enz. Er gaat een kar mee met materialen, wat drinken en een tussendoortje.

De meeste activiteiten die gedaan gaan worden zijn buiten, of het nu waait of regent of niet. Kleden op het weer is dus aanbevolen. De meeste activiteiten die gedaan gaan worden staan ook in het 50-dingenboek, met daarin de 50 dingen die je in de gemeente De Ronde Venen
buiten gedaan moet hebben voor je 12de jaar.

Neem je boek dus mee, dan kun je wat je gedaan hebt erin afvinken.

De club komt bij elkaar op de woensdagmiddag om de week van de herfst- tot aan de voorjaarsvakantie van 14:00 tot 16:00 uur bij NME-centrum de Woudreus. De ene week is de club voor kinderen van 4 tot 6 jaar en de andere week voor kinderen van 7 tot 12 jaar. 

Kijk voor de exacte data en voor aanmelden op  www.woudreus.nl en kijk daar bij ‘activiteiten’. De kosten voor de club zijn €20 (te voldoen op de eerste bijeenkomst van de club).AbcoudeBaambruggeGemeenteNieuwsVinkeveenWaverveenWilnis50 dingen boekbeleef de herfst en de wintergemeente de ronde venennatuur avonturenclubnme centrum de woudreusrtv ronde venenWilnis


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×