Rvb presenteert eerste 10 kandidaten gemeenteraadsverkiezingen

De Ronde Venen – Donderdag 7 oktober j.l. hebben de leden van Ronde Venen Belang (RVB) op voordracht van het bestuur de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 vastgesteld. Ronde Venen Belang heeft voor de komende gemeenteraadsverkiezingen het doel de grootste partij in de raad te worden.

De leden stelden unaniem de volgende kandidatenlijst vast: 1: Maarten van der Greft uit Mijdrecht, 2: Yvonne van den Heerik uit Abcoude, 3: Marcelle Buitendam uit Vinkeveen, 4: Erik de Haan uit Wilnis, 5: Gert Luijer uit Vinkeveen, 6: Walter Koorneef uit Vinkeveen, 7: Roger Fernhout uit Vinkeveen, 8: Lyône van Vliet uit Vinkeveen, 9: Astrid de Deugd uit Vinkeveen en 10: Serge Kraaikamp uit Mijdrecht. Kijk HIER voor een volledig overzicht van de kandidaten.

Zittend raadslid en voormalig wethouder Anco Goldhoorn uit Vinkeveen werd door de ledenvergadering unaniem benoemd tot lijstduwer. Voorzitter Jaap Jan Bulthuis spreekt zijn waardering uit: “Anco heeft aangegeven na deze periode te willen stoppen als gemeenteraadslid. Wij vinden het jammer dat hij niet door wil gaan, maar respecteren zijn besluit. Anco wil niet verkozen worden, maar hij geeft hiermee aan dat hij de lijst en partij volop steunt en er figuurlijk een duwtje aan wil geven.”

RVB presenteert tien kandidaten waarvan bij een goede verkiezingsuitslag zoveel mogelijk kandidaten in de gemeenteraad komen. “Ronde Venen Belang heefteen hoog ambitieniveau om de komende raadsperiode een beter lokaal beleid neer te zetten. Ronde Venen Belang is een echte inwonerspartij waarbij de inwoner centraal staat”, aldus een trotse lijsttrekker Maarten van der Greft.

Binnenkort presenteert RVB ook het verkiezingsprogramma waarmee de partij de verkiezingen in gaat. Achter de schermen is hard gewerkt en hebben leden, inwoners, ondernemers, verenigingen en belangengroepen meegedacht en -gesproken over het programma.AbcoudeBaambruggeCultuurEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsSportVinkeveenWaverveenWilnisbestuurgemeente de ronde venengemeenteraadgemeenteraadsverkiezingen 2022kandidatenlijst rvbronde venen belangrtv ronde venenrvb


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×