Gemeente waarschuwt voor auto-inbraken in mijdrecht

Mijdrecht – De gemeente waarschuwt op haar Facebookpagina dat in de wijk Molenland in Mijdrecht auto-inbrekers actief zijn.

Volgens de gemeente was in het afgelopen weekend een stijging te zien van het aantal auto-inbraken in de wijk Molenland. Daarbij ging het  vooral om auto’s van het merk Volkswagen en Mercedes. Bij de inbraken zijn de airbag en/of het navigatiesysteem weggenomen.

De gemeente vraagt de inwoners  alert te zijn op verdachte personen in de wijk. U weet als geen ander wat niet thuishoort in de straat of in de wijk.

Ziet u verdachte personen? Of ziet u personen rondstruinen bij auto’s? Bel dan direct 112!GemeenteMijdrechtNieuwsairbagauto inbraakgemeente de ronde venenmercedesMijdrechtmolenland mijdrechtnavigatiesysteempolitie de ronde venenrtv ronde venenveiligheidvolkswagen

Meer in dossier airbag

Meer in dossier airbag


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×