Apollo hotel vinkeveen wordt leonardo hotel vinkeveen

Vinkeveen – Op 16 november jl. heeft Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam haar naam gewijzigd in Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam. Hiermee gaat het hotel verder onder de vlag van Leonardo Hotels. Wethouder Rein Kroon opende afgelopen dinsdag officieel het vernieuwde hotel door samen met General Manager Arjan de Ridder symbolisch een lintje door te knippen.

Deze rebranding is onderdeel van de uitgebreide herpositionering van alle Apollo Hotels in Nederland. In 2021 en 2022 worden de Apollo hotels gerebrand tot Leonardo Hotels, die geëxploiteerd worden door de Fattal Hotel Group.

Het traject, dat vorig jaar tijdelijk stil kwam te liggen door de internationale impact van COVID-19, wordt nu voortgezet. Hierdoor kunnen de hotels profiteren van de kracht van het Leonardo-merk. Fattal Hotel Group brengt met Leonardo Hotels internationale allure en een bijpassende uitstraling naar Nederland. Voor elk hotel wordt een passende rebranding, inrichting en uniek concept gezocht.

Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam is gelegen aan de Vinkeveense Plassen met een eigen haven en privéstrand. Arjan de Ridder: “Nu mogen we deze prachtige locatie gaan toevoegen aan het portfolio van een van de snelst groeiende internationale hotelketens.” Na alle voorbereidingen in de afgelopen periode is Arjan blij dat de rode letters van Leonardo Hotels de naastgelegen A2 kleuren. “Naast het feit dat wij als locatie kunnen profiteren van de grote naamsbekendheid van Leonardo Hotels in onder andere Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, maakt deze naamswijziging het merk ook weer een stukje sterker op de nationale markt.” Arjan ziet hier een kans om Vinkeveen zowel internationaal als nationaal nog beter op de kaart te gaan zetten. 

In 2018 besloot de directie van Apollo Hotels de keten te verkopen. Fattal Hotel Group zocht naar doorgroeimogelijkheden op de Nederlandse markt en nam de hotelketen over. De rebranding van de Apollo hotels is in volle gang. Begin volgend jaar ondergaan naar verwachting de overige Apollo Hotels (behalve Apollo Hotel Amsterdam) een rebranding.EconomieGemeenteNieuwsVinkeveenWaverveena2apollo hotel vinkeveen amsterdamEconomiefattal hotel groupgemeente de ronde venengeneral manager arjan de ridderleonardo hotel vinkeveen amsterdamn201rebrandingrtv ronde venenthe harbour clubtoerismevinkeveenvinkeveense plassenwethouder rein kroon


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×