Weer berenjacht bij ouders lokaal

De Ronde Venen – Nu we weer in een harde lockdown zitten, is een frisse neus halen door middel van een wandeling een welkome onderbreking van de dag. Om de wandeling leuk te maken voor de kinderen organiseert Ouders Lokaal op verzoek van ouders weer een Berenjacht (zolang de lockdown duurt).

De regels van die Berenjacht zijn simpel: plaats een beer achter je eigen raam en zoek tijdens een wandeling in jouw buurt naar andere beren. De Berenjacht komt overgewaaid uit Australië en het Verenigd Koninkrijk. Het populaire prentenboek ‘We gaan op berenjacht’, geschreven in 1995 door Michael Rosen en Helen Oxenbury, diende hiervoor als inspiratie.

Doe mee en plaats een beer achter het raam voor de Berenjagers. Je kunt jouw beer aanmelden via de website www.ouderslokaal.nl. Hier vind je tevens meer informatie.

Heb je andere leuke ideeën om een coronadip te voorkomen? Wil je je samen met Ouders Lokaal inzetten voor ouders, of heb je daar leuke ideeën over? Mail dan naar info@ouderslokaal.nl.AbcoudeBaambruggeMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisberen achter het raamberenjachtcoronacoronacrisiscoronadipgemeente de ronde venenhelen oxenburylockdownmichael rosenouders lokaalrtv ronde venenwandelenwandelen met kinderenwe gaan op berenjacht

Meer in dossier beren achter het raam

Meer in dossier beren achter het raam


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×