Cursusproject de ronde venen gaat door

De Ronde Venen – Het Cursusproject De Ronde Venen gaat door. Enige tijd geleden werd het ernstig in haar voortbestaan bedreigd door een tekort aan vrijwilligers en bestuursleden. Er hebben zich na de dringende oproepen op o.a. onze website en onze sociale mediakanalen nieuwe bestuursleden en vrijwilligers aangemeld.

Het bestuur van het Cursusproject meldt dat het nu weer voltallig is en dat de eerste vergadering inmiddels alweer geweest is. Daarnaast worden de nieuwe werkgroepleden nu ingewerkt en volgens het Cursusproject staan ze ‘echt te popelen om te starten’.

Men is al begonnen met de aanzet voor een najaarsprogramma, wat altijd een hele klus is om er een mooi en gevarieerd programma van te maken.

Verder meldt het Cursusproject dat er nog plaats is op een aantal cursussen, lezingen en museumbezoek. Zo is er nog plek bij een rondleiding in Scheepvaartmuseum in Amsterdam op dinsdag 22 februari a.s. van 10:00 tot 11:00 uur en bij een bezoek aan de tentoonstelling ‘Willem van de Velde & Zoon’ eveneens in het Scheepvaartmuseum. Ook is er nog plek bij de cursus Gebarentaal die op 1 maart a.s. start.

Kijk voor alle informatie op www.cursusprojectderondevenen.nl.AbcoudeBaambruggeCultuurMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilniscursus gebarentaalcursusproject de ronde veneneducatiegemeente de ronde venennajaarsprogramma 2022nieuwe bestuursledennieuwe vrijwilligersrtv ronde venenscheepvaartmuseum amsterdamvolwassenen educatie

Meer in dossier cursus gebarentaal

Meer in dossier cursus gebarentaal


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×