Politieke commissie ruimtelijke zaken etc.

De Ronde Venen – Vanavond, woensdagavond 16 februari, vergadert vanaf 19:30 uur de Politieke Commissie Ruimtelijke Zaken, Publieke Werken en Samenleving & Inwonerszaken in het gemeentehuis in Mijdrecht.

Tijdens deze vergadering wordt o.m. het volgende behandeld:

• Concept Kaderbrief GGD regio Utrecht (GGDrU) voor het begrotingsjaar 2023
• Beslissing op bezwaar van de heer B. tegen het raadsbesluit over het uit de openbaarheid onttrekken van het voetpad ten oosten van Groenlandsekade 1 in Vinkeveen
• Vereveningsfonds/verordening sociale woningbouw
• Investeringsbijdrage basisschool De Schakel

Daarnaast komen inspreken de heer K. Zwagers van de groep CPO-Abcouderen over seniorenhuisvesting in Abcoude, en de heer De Vries van de Coöperatieve Vereniging Het Dik Voor Elkaar Huis Abcoude.

Verder wordt op verzoek van de raad nog de Informatienota over grondtransporten besproken.

De bij deze agenda behorende stukken zijn HIER in te zien en te downloaden.

De vergadering is live te volgen op de website van de gemeente. Een live-verslag van de commissievergadering is op Twitter te volgen via @Redlum25 of via de hashtag #comdrv.



AbcoudeBaambruggeCultuurEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsSportVinkeveenWaverveenWilnisbestuurcollege van b w ronde venencommissies de ronde venengemeente de ronde venengemeentehuis in mijdrechtgemeenteraad de ronde venenlaatste vergadering voor de verkiezingenpolitieke commissie ruimtelijke zaken publieke werken samenleving inwonerszakenrtv ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×