Mama lokaal abcoude over de 'nee-fase' van de dreumes

Abcoude – Woensdagochtend 9 maart a.s. schuift Leonie Aalders van kindercoachpraktijk ‘Anders Kijken naar Je Kind’ bij Mama Lokaal Abcoude aan voor een inspirerend kopje koffie en ze zal daar de ‘nee-fase’ van de dreumes/peuter centraal zetten.

Ik ben 2 en ik zeg “NEE!” Langzaam begint je dreumes meer te praten en waar het voorheen ging over dat wat je kind wél wilde (bal, drinken, eten) hoor je nu ineens veel vaker “nee”. Je kind wil niet aantrekken wat jij of jullie hebben uitgezocht. Of ineens is het “nee” tegen het favoriete beleg op de boterham of “nee” tegen wat jij in petto hebt voor de dag. Het lijkt wel of je kind niet meer wil luisteren en soms zelfs expres dwars ligt.

Toch is dat niet zo en is deze fase van “ik ben 2 en ik zeg nee”  heel belangrijk voor de ontwikkeling van je kind. Weten hoe? Kom dan op 9 maart a.s. met je kleine naar Mama Lokaal Abcoude. Er is volop ruimte om ervaringen te delen, vragen te stellen en tips uit te wisselen.

Laat de was de was en kom gezellig naar het Mama Lokaal Abcoude of Mijdrecht om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama’s elke woensdagochtend in Abcoude en elke vrijdagochtend in Mijdrecht tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk aan bij de leeftijden van de kinderen en uiteraard ook bij de interesses van de mama’s. Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa’s ook van harte welkom bij het Mama Lokaal.

Op verzoek kunnen ook speciale gasten worden uitgenodigd zoals een draagdoekcoach, een lactatiedeskundige, een pedagoge, etc. Ideeën of verzoekjes kunnen worden gemaild via info@ouderslokaal.nl.AbcoudeBaambruggeMijdrechtNieuwsdreumesgemeente de ronde venenkindercoachpraktijk anders kijken naar je kindleonie aaldersmama lokaal abcoudenee fasepeuterrtvronde venen

Meer in dossier dreumes

Meer in dossier dreumes


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×