Gemeenteraadsvergadering 10 maart 2022

De Ronde Venen – Vanavond, donderdagavond 10 maart 2022, vergadert vanaf 19:30 uur de gemeenteraad van De Ronde Venen in De Willisstee in Wilnis.

Tijdens deze meningvormende raadsvergadering, komen de volgende onderwerpen aan de orde:

• beëdiging van de kinderburgemeesters Lisa Rood en Brian Brocx
• Sociale woningbouw Vereveningsfonds
• Motie locatie voor combibaan De Ronde Venen
• Motie Evenwichtige mix match van sportverenigingen met sportterreinen
• Motie Vaktherapie
• CPO Abcouderen
• Motie CPO-beleid

Voorafgaand aan de behandeling van de bovenstaande punten krijgt een viertal inwoners de gelegenheid in te spreken over CPO Abcoude. Zij hebben zich hiervoor aangemeld. 

De bij deze agenda behorende vergaderstukken zijn HIER in te zien en te downloaden.

Na afloop van deze meningvormende gemeenteraadsvergadering, vindt nog de besluitnemende gemeenteraadsvergadering plaats. Hierin wordt gestemd over raadsvoorstellen vanuit de meningvormende raad, en over ingediende moties en amendementen.

De raadsvergadering wordt op radio en tv live uitgezonden bij RTV Ronde Venen, en is ook te volgen op de website van de gemeente.

Een live-verslag van de raadsvergadering is op Twitter te volgen via @Redlum25 of of met de hashtag #grdrv.



AbcoudeBaambruggeCultuurEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsSportVinkeveenWaverveenWilnisbesluitnemende gemeenteraadsvergaderingbestuurbrian brocxcombibaan de ronde venencpo abcoudede willisstee wilnisgemeente de ronde venengemeenteraad de ronde venengemeenteraadsvergadering de ronde venenhuisvesting seniorenkinderburgemeesterslisa roodmeningvormende gemeenteraadsvergaderingrtv ronde venensociale woningbouw vereveningsfondssportterreinenvaktherapie


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×