Gemeenteraadsvergadering 24 november 2022

De Ronde Venen – Vanavond, donderdagavond 24 november, vergadert vanaf 19:30 uur de gemeenteraad van gemeente De Ronde Venen in het gemeentehuis in Mijdrecht.

Tijdens deze gemeenteraadsvergadering wordt voorgesteld de heer J. Geitenbeek namens Seniorenpartij De Ronde Venen te benoemen als tijdelijk lid van de gemeenteraad om te voorzien in de tijdelijke vacature als gevolg van de langdurige afwezigheid wegens ziekte van mevrouw M.M.C. Becker.

Verder worden o.m. de volgende voorstellen behandeld:

• Hart voor Groen
• Bestemmingsplan De Hoef
• Zienswijze wijzigingsbesluit Gemeenschappelijke Regeling Veiligheidsregio Utrecht (VRU)

De volledige agenda en de stukken zijn in te zien en te downloaden op www.derondevenen.nl.

Aansluitend aan het meningvormende deel van de gemeenteraadsvergadering, vindt nog het besluitnemende deel plaats. Hierin wordt gestemd over raadsvoorstellen vanuit het meningvormende deel, en over ingediende moties en amendementen. De hierbij behorende stukken zijn eveneens in te zien en te downloaden op www.derondevenen.nl.

De gemeenteraadsvergadering is live te volgen op tv en radio bij RTV Ronde Venen en op de website van de gemeente De Ronde Venen.

Een live-verslag is te volgen op Twitter via @Redlum25 of via de hashtag #grdrv.

Geplaatst door: Ferry MulderAbcoudeBaambruggeCultuurEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsSportVinkeveenWaverveenWilnisbesluitnemende gemeenteraadsvergaderingbestemmingsplan de hoefbestuurgemeente de ronde venengemeenteraad de ronde venenhart voor groeninstallatie tijdelijk gemeenteraadslidj geitenbeekmarja beckermeningvormende gemeenteraadsvergaderingrtv ronde venenveiligheidsregio utrechtvru


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×