Van walraven breidt uit op voormalig bayerterrein

Technische groothandel Van Walraven in Mijdrecht grijpt de kans om uit te breiden aan de Nijverheidsweg op het Bedrijventerrein Mijdrecht, met beide handen aan. Dit is mogelijk door de aankoop van het naastgelegen voormalige Bayerterrein. Van Walraven kan naar eigen zeggen zo weer jaren vooruit.

Afgelopen donderdag vond de ondertekening van het koopcontract plaats. De  oplevering van het terrein vindt later dit jaar plaats. Voor een snelle, tussentijdse werkuitbreiding wordt ook een deel van het voormalige Blokker distributiecentrum aan de Energieweg gehuurd.

Door de groeiende vraag en het groeiende assortiment heeft Van Walraven meer ruimte nodig voor opslag. Niet alleen worden de aantallen steeds groter, ook het assortiment breidt zich in de breedte uit. Zo worden productgroepen als warmtepompen, airconditioning, beregening en infiltratieoplossingen steeds groter. Ook de oplossingen die geboden worden met de prefab-fabriek dragen bij aan de toegenomen stroom opdrachten.

Door de ontwikkeling van Van Walraven heeft zij steeds meer ruimte nodig voor kantoren, parkeergelegenheid en logistieke ruimten. Zo kan het hoofdkantoor in Mijdrecht ook ondersteuning bieden aan de overige 12 vestigingen in Nederland.

Henk van Walraven over de uitbreiding: “Het vertrouwen dat zowel onze klanten als onze collega’s hebben in Van Walraven, maakt dat we met z’n allen naar een mooie toekomst kunnen toewerken”.

Kijk voor meer informatie op www.vanwalraven.com.

Op de foto: Managing Director van Bayer BV Patrick Lennaerts (links) en Managing Director van Van Walraven Henk van Walraven (rechts) feliciteren elkaar.EconomieGemeenteMijdrechtNieuwsbayer nederlandbedrijventerrein mijdrechtdistributiecentrum blokkerEconomiegemeente de ronde venenhenk van walravenhoofdkantoor van walraven mijdrechtMijdrechtpatrick lennaertsrtv ronde venentechnische groothandel van walravenuitbreiding van walraven


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×