Actie voor stichting haarwensen brengt € 2.100 op

Utrecht/Mijdrecht – Een actie van Ladies’ Circle Flevoland, voor de Stichting Haarwensen in Mijdrecht heeft een bedrag van € 2.100 opgebracht. De actie bestond uit de  verkoop van verwenpakketten en een minimarkt tijdens de Tulpenroute Flevoland 2022.

Deelnemers aan die Tulpenroute kunnen grote gekleurde tulpenvelden bewonderen in het buitengebied van Dronten, Swifterbant, Lelystad en Zeewolde.

De verwenpakketten bestonden uit een gezichtsmasker en een lekker drankje. Deze werden ook verkocht op de minimarkt tijdens de Tulpenroute. Op de minimarkt werden daarnaast zelfgemaakte- en boerderijproducten verkocht.

De cheque van € 2.100 is inmiddels uitgereikt aan Stichting Haarwensen, die voor dit bedrag anderhalve pruik kan maken. De overhandiging vond plaats in het Prinses Maxima Centrum in Utrecht.

De Stichting Haarwensen schenkt haarwerken aan kinderen die kaal zijn door een medische achtergrond. Ladies’ Circle Flevoland is een vereniging van vrouwelijke ondernemers tot en met 45 jaar, die zich inzet voor goede doelen.

Bron: FlevoPost Foto: Ladies’ Circle FlevolandCultuurEconomieMijdrechtNieuwsalopeciagemeente de ronde venengoed doelhaarverlies door medische oorzaakhaarwerken voor kinderenladies circle flevolandMijdrechtrtvronde venenstichting haarwensentulpenroute flevoland 2022

Meer in dossier alopecia

Meer in dossier alopecia


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×