Lions zomerparty voor 'buurderij van dam'

Mijdrecht – Op woensdag 6 juli a.s. organiseert Lionsclub Mijdrecht-Wilnis op het Raadhuisplein in Mijdrecht een Zomer Party met een bijzondere veiling voor het goede doel. Er worden namelijk dieren geveild als fundraising voor Buurderij van Dam in Wilnis. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de dieren zelf van eigenaar wisselen, maar er worden bij opbod adoptiecertificaten geveild, die de hoogste bieder een ‘bezoekrecht’ geven het dier regelmatig bij Buurderij van Dam te komen bezoeken.

Buurderij van Dam aan de Burgemeester Padmosweg in Wilnis biedt dagbesteding aan verschillende doelgroepen zoals ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en/of psychische problematiek. Tevens is Buurderij van Dam kinderboerderij, natuurspeeltuin en melkveebedrijf. De cliënten werken in de moestuin, knuffelen met de pony’s, schenken koffie voor bezoekers, snoeien bomen of zijn lekker creatief aan de gang.

Met een unieke veiling hoopt men fondsen te werven om het voorbestaan van Buurderij van Dam te verzekeren. Om 17:00 uur overhandigt Nico Röling, president van de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis het laatste haringvaatje aan burgemeester Maarten Divendal, die de Zomer Party 2022 officieel opent. Aansluitend zal de bekende Rondeveense veilingmeester Peter Forsthövel bij opbod een aantal adoptiecertificaten veilen voor diverse boerderijdieren, waaronder een kip, een koe, een kalfje en nog veel meer.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door country en western zanger Gary van den Berg.

Onder het motto ‘Adopteer een dier met een bezoekregeling’, gaat de hoogste bieder niét naar huis met het betreffende dier, maar met een adoptiecertificaat van Buurderij van Dam, oftewel een bezoekregeling waarmee de koper en zijn/haar (klein)kinderen bij de dieren op de Buurderij op bezoek kunnen. Ook krijgt men een foto samen met het betreffende dier en een zelfgebakken appeltaart met een doosje eieren.

De Lions Zomer Party is op 6 juli a.s. vanaf 17:00 uur op het Raadhuisplein in Mijdrecht.EconomieGemeenteMijdrechtNieuwsWilnisadoptierechten dierenburgemeester maarten divendalbuurderij van dam wilnisgemeente de ronde venenlions zomer partylionsclub mijdrecht wilnisnico rolingPeter Forsthövelraadhuisplein mijdrechtrtv ronde venenveilingmeesterWilniszorgzorgboerderij

Meer in dossier adoptierechten dieren

Meer in dossier adoptierechten dieren


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×