Aanleg glasvezel in wilnis veenzijde start binnenkort

Wilnis – In de Wilnisse wijk Veenzijde begint binnenkort de aanlag van het glasvezelnetwerk. Na Mijdrecht krijgen nu ook de inwoners van Wilnis Veenzijde glasvezel. Heb je nog geen glasvezelabonnement afgesloten? Je krijgt nog tot en met 1 juli de tijd om een abonnement af te sluiten. 

Sonja Jansma, projectleider bij DELTA Fiber Netwerk: “Tijdens de campagne is er veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Supporters en lokale verkopers hebben alles op alles gezet om buurtbewoners te overtuigen van het belang van glasvezel. En met succes, want in de laatste 2 weken was mede daardoor een mooie eindsprint zichtbaar in het aantal aanmeldingen. We zijn dan ook erg verheugd dat we kunnen melden dat er glasvezel komt!”

“Alle inwoners in Wilnis Veenzijde die in aanmerking komen voor glasvezel, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws en de vervolgstappen”, vertelt Jansma. “Daarin laten we ook weten dat we alle woningen een glasvezelaansluiting willen aanbieden. Waarom we dit doen? Tijdens de aanleg komen we langs woningen, ook van bewoners die zich (nog) niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement. Op deze manier zijn alle woningen direct klaar voor de toekomst. En de overlast blijft beperkt, want dan hoeft de straat namelijk maar één keer open. Wel is het zo dat men pas gebruik kan maken van de glasvezelaansluiting wanneer een glasvezelabonnement is afgesloten.”

Kijk voor meer informatie op www.gavoorglasvezel.nl, of bezoek het Glasvezel Informatiepunt in Winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht, dat nog geopend is t/m 1 juli, of ga langs bij een lokale verkoper in de buurt.EconomieGemeenteNieuwsWilnisaanleg glasvezelcommunicatiedelta fiber netwerkgemeente de ronde venenglasvezelglasvezel informatiepuntglasvezelabonnementrtv ronde venensonja jansmawilnis veenzijdewinkelcentrum de lindeboom mijdrecht


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×