Zesmaal gratis sporten voor jonge mantelzorgers

De Ronde Venen – Jongerenwerk De Ronde Venen gaat sporten met jonge mantelzorgers in de leeftijd van 8 tot 13 jaar.

Er gaat zesmaal op maandagmiddag van 15:30 tot 17:00 uur gesport worden in het sportlokaal van het jongerenwerk aan de Karekiet 49 in Mijdrecht. De eerste maal is op maandagmiddag 27 juni en vervolgens op vijf maandagmiddagen na de zomervakantie.

Aanmelden hiervoor kan per e-mail via mantelzorg@stdb.nl.

Sporten is leuk. Met sporten ben je er even uit, leer je anderen kennen,  krijg je zelfvertrouwen, leer je voor jezelf opkomen en het is bovendien gezond.

Lijkt het jou ook leuk om te gaan sporten? Wil je sporten uitproberen? Geef je dan op om zesmaal gratis te sporten. Wil je meer informatie? Bel of app dan met Wesley, Menno of Ester of vraag je juf of meester op school, die weet ervan.

Onlangs was het de Week van de Jonge Mantelzorgers. Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren t/m 24 jaar die opgroeien, extra zorgen of zich zorgen maken over een familielid dat kampt met een chronisch ziekte, dat gehandicapt is, of dat een psychische aandoening heeft of dat een verslaving heeft.AbcoudeBaambruggeMijdrechtNieuwsSportVinkeveenWaverveenWilnis8 t/m 13 jaargemeente de ronde venenjonge mantelzorgersjongerenwerk de ronde venenmantelzorgrtv ronde venenzesmaal gratis sportenzorg

Meer in dossier 8 t/m 13 jaar

Meer in dossier 8 t/m 13 jaar


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×