Duurzame inkoopactie gemeente verlengd tot 1 augustus a.s.

De Ronde Venen – Gemeente De Ronde Venen heeft de looptijd van de duurzame inkoopactie voor energiebesparende maatregelen verlengd tot 1 augustus a.s, zodat nog meer Rondeveense huiseigenaren van de actie kunnen profiteren.

Sinds mei van dit jaar organiseert gemeente De Ronde Venen een grote inkoopactie voor energiebesparende maatregelen. Deze maakt het voor woningeigenaren mogelijk voor een scherpe prijs hun woning te verduurzamen.

Ruim 360 huiseigenaren deden al mee en plaatsten zonnepanelen en/of hybride warmtepompen, of lieten hun huis isoleren. Om nog meer Rondeveense huiseigenaren de kans te geven hun huis voordelig te verduurzamen is de inkoopactie met 1 maand verlengd tot 1 augustus 2022.

Sinds de start ervan vroegen al ruim 360 huiseigenaren één of meer maatregelen aan. De meesten zijn geïnteresseerd in zonnepanelen en hybride warmtepompen.

Door de stijgende grondstofprijs is HR++ glas iets duurder geworden. Deze prijsstijging geldt alleen voor inschrijvers na 30 juni a.s. Ondanks deze prijsstijging is de aankoop van isolatieglas nog steeds voordelig. De prijzen van zonnepanelen, een hybride warmtepomp, vloerisolatie en spouwisolatie zijn gelijk gebleven.

De levertijd van hybride warmtepompen is langer dan normaal. Gemiddeld duurt het 6 tot 12 maanden voordat de hybride warmtepomp geleverd wordt. Dit komt door de grote vraag naar hybride warmtepompen in combinatie met een tekort aan grondstoffen. De levertijd voor zonnepanelen en isolerende maatregelen zijn wél gelijk gebleven.

Door de verlenging kunnen Rondeveense huiseigenaren nog tot 1 augustus a.s. meedoen aan de inkoopactie. Inschrijven hiervoor kan via www.winstuitjewoning.nl/de-ronde-venen. Na aanmelding neemt de installateur contact op voor een persoonlijk adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken zij de mogelijkheden. Hierna ontvangt de huiseigenaar een offerte.

Vragen over de duurzame inkoopactie, of problemen met aanmelden? Bel dan met de helpdesk van Winst uit je Woning. Dat kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur op (023) 583 69 36, of stuur een e-mail via info@winstuitjewoning.nl.AbcoudeBaambruggeEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisduurzame inkoopactie energiebesparende maatregelengemeente de ronde venenhr ++ glashr ++ glas duurderhybride waterpompenlooptijd verlengdnatuur en milieurtv ronde venenspouwisolatievloerisolatiewinst uit je woningwoning verduurzamenzonnepanelenmat

Meer in dossier duurzame inkoopactie energiebesparende maatregelen

Meer in dossier duurzame inkoopactie energiebesparende maatregelen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×