Weer een ijsbaan op het raadhuisplein in mijdrecht?

Mijdrecht – Komt er in december van dit jaar weer een ijsbaan op het Raadhuisplein in Mijdrecht?

Herinner jij het je nog: de ijsbaan in Mijdrecht? In 2009 lukte het een groep enthousiaste vrijwilligers om in meerdere jaren schaatsplezier op het Raadhuisplein te verzorgen. Hoe tof zou het zijn om deze winter, vanaf begin december tot en met het einde van de kerstvakantie, weer de ijzers onder te kunnen binden voor een rondje op echt ijs?

Ondernemers zijn samen met Mijdrecht Dorp en de gemeente achter de schermen al een paar maanden bezig met onderzoek naar de mogelijkheden. Er zijn mooie idee├źn: een gedeeltelijk overdekte baan, fijne horeca, leuke competities en sfeervolle avonden met prachtige verlichting. Ook zijn er plannen om schoolkinderen de mogelijkheid geven spelenderwijs onder professionele begeleiding van de Wilnisse ijsclub Nooit Gedacht te leren schaatsen. En zo zijn er nog veel meer voornemens!

Het is echter nog niet zeker of de ijsbaan er echt komt. Dankzij de toezeggingen van diverse partners en ondernemers zijn de organisatoren goed op weg, maar er is nog veel geld nodig. Daarom wordt nu een zoektocht naar sponsoren gestart.

Ben jij of ken je ondernemers of andere instanties die dit project willen helpen realiseren? Op de website www.ijsbaanmijdrecht.nl/sponsor staan vier verschillende pakketten die sponsoren kunnen afnemen. Er wordt pas gefactureerd als duidelijk is dat het totale streefbedrag gehaald is. In ruil voor de bijdrage krijgen sponsoren afhankelijk van hun keuze toegangskaarten, consumptiemunten, publiciteit en inschrijving tot de curlingavond inclusief buffet.

Kijk HIER naar een reportage over de ijsbaan op het Raadhuisplein die wij maakten voor ons nieuwsprogramma Nieuwsronde.EconomieGemeenteMijdrechtNieuwsSportEconomiegemeente de ronde venenijsbaan raadhuisplein mijdrechtkerstkerstvakantieoud en nieuwrtv ronde venensponsorenwinkeliersvereniging mijdrecht dorp


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×