Verkeersmaatregelen tijdens jaarmarkt Vinkeveen

Vinkeveen – Op woensdag 12 juli a.s. organiseert Vinkeveen Promotion voor de 44ste maal de Jaarmarkt Vinkeveen. Al jaren blijkt de jaarmarkt in deze tijd van het jaar één van de grote publiekstrekkers voor Vinkeveen e.o. te zijn. Van 10:00 tot 21:00 uur, staan de ruim 120 standhouders en gezellige terrasjes klaar voor het publiek.

Ook in 2023 is deze markt weer in de Heul, de Herenweg en de Heulweg tot aan de brug van Kerkelanden.

De organisatie wijst erop dat op 12 juli van 05:00 uur tot 21:00 uur een wegsleepregeling van kracht is en dat de Herenweg (tussen de Kerklaan en de Heulweg) zal zijn afgesloten voor elk gemotoriseerd verkeer. Alleen bestemmingsverkeer zal op bescheiden schaal, via de ‘ingang’ Heulweg, mogelijk zijn. Careyn Maria-Oord is normaal bereikbaar.EconomieNieuwsVinkeveenWaverveende ronde venenEconomiegemeente de ronde venenrtv ronde venenvinkeveen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×