Meet & Greet gemeente De Ronde Venen

Benieuwd hoe het is om te werken voor gemeente De Ronde Venen? Vooral waar het gaat over wonen en alles eromheen? Kom dan donderdag 7 december naar de Meet & Greet. Een event waar inwoners en belangstellenden kennis kunnen maken met de gemeente.

Op een kramenmarkt vertellen medewerkers die zich bezighouden met de leefomgeving alles over hun werk en de uitdagingen voor de komende jaren. Van het beoordelen van vergunningen tot het inrichten van straten en wegen. Van het inspelen op nieuwe wetten en regels tot het bouwen met duurzame materialen.

Met ongeveer 45.000 inwoners die wonen in 8 prachtige dorpen, is de gemeente middelgroot te noemen. Het contact met inwoners, ondernemers en collega’s van andere werkgebieden is informeel en gaat snel.

De Meet & Greet is donderdag 7 december van 18:00 tot 20:00 uur in het gebouw van de gemeente aan Rondweg 1A (bij de grote parkeerplaats aan de Rondweg) in Mijdrecht. Inloop is vanaf 17:30 uur. Een lichte maaltijd en iets te drinken zijn geregeld.

Aanmelden voor de Meet & Greet kan HIER.De Ronde Venende ronde venengemeente de ronde venenmeet & greet


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×