Rollatorspreekuur in Zuiderhof Vinkeveen

Op woensdag 13 december organiseert Tympaan-De Baat van 10:00 tot 11:00 uur een rollatorspreekuur in Zonnehuis Zuiderhof in Vinkeveen. Inwoners met een rollator kunnen daar gratis hun rollator laten controleren door deskundige vrijwilligers en hem eventueel opnieuw laten afstellen.

Jaarlijks worden veel ouderen behandeld op de spoedeisende hulp en vaak is een rollator betrokken bij deze ongevallen. Het is dus aan te raden je rollator veilig af te stellen.

Ben je niet in de gelegenheid om naar het rollatorspreekuur te komen en heb je hulp nodig? Neem dan contact op met de rollatorservice aan huis van Tympaan De Baat. Deze is bereikbaar op telefoonnummer (0297) 230 280 of per e-mail via info@stdb.nl.De Ronde Venenrollatorservice aan huisrollatorspreekuurtympaan de baat


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×