RTV Utrecht op zoek naar regionaal muziektalent

Regio – Dit jaar organiseren alle regionale omroepen voor de eerste keer het landelijke Regio Songfestival. Maar voordat het zo ver is gaat presentatrice Bernadette Keizer voor RTV Utrecht op zoek naar een Utrechtse regiofinalist.

Dit muziektalent krijgt regionale aandacht en mag live optreden tijdens de grote finale in de Stadsschouwburg Utrecht. Inschrijven kan vanaf nu tot eind augustus op de website van RTV Utrecht.

Om mee te kunnen doen moet je in de provincie Utrecht wonen en is een Nederlandstalig liedje nodig. Nummers in dialect of streektaal uit de provincie Utrecht kunnen ook ingezonden worden. Het nummer mag nog niet eerder uitgebracht zijn en de artiest mag zelf ook nog niet eerder in de Top 40 hebben gestaan. Alle muziekgenres zijn welkom en de uitvoerende moet natuurlijk op zaterdag 4 november a.s. live kunnen optreden tijdens de spectaculaire finaleshow in de Stadsschouwburg Utrecht. De show wordt live uitgezonden op alle dertien regionale televisiezenders en wordt ook online gestreamd.

Aanmelden als regio-kandidaat kan tot en met 31 augustus op rtvutrecht.nl/songfestival. Daarna maakt een jury begin oktober bekend wie namens RTV Utrecht mee mag doen aan het Regio Songfestival. Deze regiowinnaar wordt gevolgd door RTV Utrecht in de weken voorafgaand aan de finale.

Kijk voor meer informatie, zoals het reglement en inschrijfformulier, op rtvutrecht.nl/songfestival.AbcoudeBaambruggeCultuurMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisCultuurde ronde venengemeente de ronde venenmuziekrtv ronde venenrtv utrecht


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×