Open dag nieuwe muziekschool mijdrecht

Mijdrecht – Mijdrecht krijgt weer een muziekschool waar viool- en pianolessen en basisvorming muziek gegeven gaan worden. De muziekschool gaat werken vanuit De Rank midden in het dorp.

Muziekpedagoog Greetje de Haan stond aan de wieg van deze nieuwe Muziekschool Mijdrecht, die onderdeel wordt van de Gooische Muziekschool gevestigd in Bussum. Deze instelling verzorgt al in meerdere gemeentes in de Gooi- en Vechtstreek muzieklessen. En nu is er dus ook een locatie in Mijdrecht.

Met steun van CultuurHuis Mijdrecht organiseert Muziekschool Mijdrecht op zaterdag 24 juni a.s. een Open Dag van 10:00 tot 12:00 uur in De Rank aan de Prins Bernardlaan 2 te Mijdrecht. Belangstellenden kunnen kennismaken met piano en viool. Tevens is er voor de jongere kinderen van 4 tot 6 jaar en van 6 tot 8 jaar om 10:30 uur een speciale workshop ‘Muziek met Kleuters’  en om 1:15 uur ‘Kraak de code’.

Iedereen is welkom om kennis te komen maken met muziek. De toegang is gratis. Geïnteresseerden in andere instrumenten zoals gitaar, drums of blaasinstrumenten zijn ook van harte welkom.

De organisatie van de nieuwe muziekschool zoekt samenwerking met bestaande aanbieders en probeert zo haar functie als intermediair te vervullen. In de Muziekschool Mijdrecht is plek voor iedereen. Bestaande aanbieders kunnen zich melden bij Muziekschool Mijdrecht om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken.

Kijk voor meer informatie op www.degooischemuziekschool.nl of op www.cultuurhuismijdrecht.nl. U kunt ook bellen op telefoonnummer (035) 69 36 596.



AbcoudeBaambruggeCultuurMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisCultuurcultuurhuis mijdrechtde rank mijdrechtde ronde venengemeente de ronde venengreetje de haanmuziekrtv ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×