Zomer- en vakantielezen en leesbingo bij de bibliotheek

De Ronde Venen – Lekker vakantie! Tijd om tot rust te komen. Met een lekker boek bijvoorbeeld, dat zich afspeelt in je vakantieland. Een romantisch boek in Parijs, een spannende thriller in Scandinavië, of een mooi verhaal op het Italiaanse platteland.

Of ben je liever actief bezig? Volg dan een leuke online cursus van de Bibliotheek. De cursus ‘Lekker in je vel’ bijvoorbeeld, of ‘Fotografie’. Of start een vrolijk vakantieblog met de cursus ‘WordPress’. Lekker vanaf je zomerverblijf, of gewoon vanuit huis.

Voor kinderen is er deze zomer Vakantielezen: een spannend avonturenspel, met een reis door Avonturenland, Lachland, Sportmanië, Dierenrijk, Griezelkust en De Sprookjeseilanden. In elk land ligt een schat verstopt. Als alle schatten zijn gevonden, kun je meedoen aan de winactie. Iedereen kan meedoen aan het spannende spel, de winactie is echter speciaal voor alle kinderen tussen 5 en 10 jaar.

Ben je nog geen lid van de Bibliotheek? Voor volwassenen is er deze zomer een leuke actie. Als je lid wordt, krijg je een verrassingstas cadeau gevuld met drie bibliotheekboeken die passen bij wat jij graag leest. Je kunt kiezen uit Spannende boeken, Romantische boeken of Literaire boeken. Je hoeft daarna alleen nog maar het tasje op te halen bij de Bibliotheek en je vakantie kan beginnen.

Ook voor kinderen is er een leuke actie: de Leesbingo. Maak van alle leesmomenten een foto en vul zo de bingokaart. Als de bingokaart vol is, kunnen ze in de Bibliotheek een leuke verrassing ophalen. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid van de Bibliotheek.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekavv.nl/zomer.AbcoudeBaambruggeCultuurMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisbibliotheek abcoudebibliotheek angstel vecht en venenbibliotheek avvbibliotheek mijdrechtbibliotheek vinkeveenbibliotheek wilnisCultuurde ronde venengemeente de ronde venenlezenrtv ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×