Bibliotheek helpt bij maken afspraak boosterprik

De Ronde Venen – Heeft u al een brief gekregen om een afspraak te maken voor een boosterprik, de extra coronavaccinatie? U krijgt een brief als uw geboortejaar aan de beurt is voor een boosterprik. U kunt dan online een prikafspraak maken. Een afspraak maken kan ook telefonisch, maar online, met DigiD, gaat het sneller.

Vindt u het lastig online een afspraak te maken? Op de website van de Bibliotheek staat uitgelegd hoe u dat kunt doen. Die online uitleg is te vinden op www.bibliotheekavv.nl/coronaprik.

Vindt u het toch lastig om zelf een afspraak te maken? De Bibliotheek helpt u verder. U kunt gewoon langskomen en u hoeft ook geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Wilt u weten wanneer de Bibliotheek open is? Kijk dan op www.bibliotheekavv.nl/openingstijden.AbcoudeBaambruggeGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisbibliotheek abcoudebibliotheek angstel vecht en venenbibliotheek mijdrechtbibliotheek vinkeveenbibliotheek wilnisboosterprikcoronapandemiecoronaviruscovid 19digidgemeente de ronde venenggd regio utrechtprikafspraakrivmrtv ronde venenvaccinatievirusvolksgezondheid


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×