Bibliotheek helpt bij coronabewijs

De Ronde Venen – Mensen die  een coronabewijs nodig hebben, bijvoorbeeld omdat ze uit eten gaan in een restaurant, of omdat ze naar de film willen, kunnen op de website van de Bibliotheek informatie vinden over hoe ze een coronabewijs kunnen maken in de CoronaCheck-app of hoe ze een coronabewijs kunnen printen. Kijk daarvoor op www.bibliotheekavv.nl/coronabewijs.

Mensen die geholpen willen worden bij het installeren van de app, of die thuis geen computer of printer hebben, kunnen ook bij de Bibliotheek terecht. Zij helpen graag bij het installeren van de app of bij het printen van het coronabewijs. Men kan gewoon binnenlopen bij de Bibliotheek, er hoeft geen afspraak gemaakt te worden  en men hoeft geen lid te zijn. Vergeet niet de smartphone mee te nemen en de gegevens van DigiD of het BSN-nummer. De hulp is gratis.

Kijk voor openingstijden op www.bibliotheekavv.nl/openingstijden.AbcoudeBaambruggeCultuurGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisbibliotheek abcoudebibliotheek angstel vecht en venenbibliotheek mijdrechtbibliotheek vinkeveenbibliotheek wilniscoronabewijscoronacheck appcoronamaatregelengemeente de ronde venenrtv ronde venenversoepeling coronamaatregelen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×