Ggd jeugdgezondheidszorg in mijdrecht weer open

Mijdrecht – Vanaf afgelopen maandag 4 oktober jl. is de locatie voor de Jeugdgezondheidszorg van de GGD regio Utrecht (GGDrU) aan de Hoofdweg 1 in Mijdrecht weer open. Wegens coronamaatregelen was deze locatie tijdelijk dicht. Hier kunnen ouders en kinderen terecht voor het consultatiebureau, het inloopspreekuur en voor afspraken bij de jeugdarts en/of de jeugdverpleegkundige.

“We zijn erg blij dat we op deze locatie aan de Hoofdweg 1 weer ouders en kinderen uit Mijdrecht en Wilnis kunnen ontvangen. Het is een toegankelijke locatie, midden in Mijdrecht. Ook op deze locatie helpen we ouders en kinderen graag verder bij vragen en advies over opgroeien en de ontwikkeling van kinderen”, aldus Sophia Hoogendoorn, manager Jeugdgezondheidszorg bij GGD regio Utrecht.

Elk kind heeft het recht gezond en veilig op te groeien. De Jeugdgezondheidszorg (JGZ) ondersteunt daarbij. De jeugdartsen en verpleegkundigen kijken mee naar de ontwikkeling van kinderen en geven tips en advies. Inwoners kunnen ook met vragen over opgroeien en opvoeden van kinderen van 0 tot 18 jaar terecht bij de JGZ.

Wilt u een afspraak maken met een jeugdarts of verpleegkundige van de JGZ? Bel dan naar 033-460 00 46 (bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur). Ook voor vragen over opgroeien kunt u de JGZ bellen. Een jeugdverpleegkundige van het telefonisch spreekuur belt u dan terug. Stelt u liever online uw vraag? Dan kunt u elke werkdag tussen 08:30 en 17:00 uur en en op maandag-, dinsdag- en donderdagavond tot 20:30 uur
chatten met een jeugdverpleegkundige via www.ggdru.nl/chatten. Of stuur een e-mail via jeugdgezondheidszorg@ggdru.nl.

Op www.ggdru.nl/mijnkind staat meer informatie over opvoeden en opgroeien.

Jongeren met vragen kunnen ook ’s avonds en in het weekend chatten via www.jouwggd.nl.GemeenteMijdrechtNieuwsWilniscoronacoronamaatregelengemeente de ronde venengezondheidscentrum mijdrechtggd regio utrechtjeugdartsjeugdgezondheidszorgjeugdverpleegkundigejeugdzorgjgzrtv ronde venentelefonisch spreekuurweer openzorg


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×