Veiling voor elektrische duofiets bij angstelborgh

Abcoude – Lekker een stukje fietsen, de natuur in, met mooi weer een terrasje pakken of gewoon samen herinneringen ophalen. Dat lijkt zo eenvoudig, maar zelfstandig fietsen is niet voor iedereen weggelegd. Met een duofiets is het voor iedereen weer mogelijk om samen erop uit te gaan. Heerlijk samen in de buitenlucht genieten! Een elektrische duofiets maakt dit mogelijk. Tympaan-De Baat wil heel graag zo’n duofiets aanschaffen voor mensen in Abcoude en Baambrugge. Omdat dit een dure fiets is, is ze al een tijdje bezig met crowdfunding, zie www.samenvoordebuurt.nl/duofietsabcoude.

De Dorpskerk heeft de baten van de kledingbeurs al voor deze fiets bestemd, maar helaas is men er dan nog steeds niet. Daarom wordt voor het eerst in de geschiedenis van de Angstelborgh een heuse veiling georganiseerd. Aan enige kunstenaars is al gevraagd schilderijen voor de veiling te doneren en inmiddels heeft een aantal kunstenaars kunstwerken gedoneerd.

Heeft u ook spullen die goed te veilen zijn? Misschien een nog goed werkende TV die u wilt schenken voor de veiling? Een prachtige fles wijn uit een goed jaar? Of wilt u iets heel anders aanbieden, bijvoorbeeld een workshop van iets waar u les in geeft? Een teken-, schilder- of keramiekles? Een wandeling door Abcoude? Wees creatief en denk vooral groot!

Tympaan-De Baat kan alles gebruiken wat ook maar enigszins van waarde is, zodat die duofiets uiteindelijk gekocht kan gaan worden en waarbij ook u profijt kunt hebben. Er is een veilingcommissie die beslist of iets geschikt is.

Bel voor informatie met Annemarie Keja op (0294) 284 824 of per e-mail via a.keja@stdb.nl. Daarbij kunnen ook foto’s worden meegestuurd van het object dat u geschikt acht.

Alle inwoners van Abcoude en Baambrugge mogen te zijner tijd gebruikmaken van de fiets. De fiets wordt eigendom van- en is te reserveren bij Tympaan-De Baat Abcoude. Het is belangrijk voor iedereen die zelf niet meer mobiel is om toch anderen te kunnen ontmoeten. Met de duofiets zit je naast elkaar, waardoor je goed met elkaar kunt praten en kun je samen met je begeleider ontmoetingsplaatsen bezoeken. Heel goed tegen de eenzaamheid!

Tympaan-De Baat  verwacht dat er veel gebruik zal worden gemaakt van de fiets. Het is een heel goede manier om samen op stap te gaan, anderen te ontmoeten en in beweging te blijven. Hebt u zelf geen netwerk? Dan kan een vrijwilliger uitkomst bieden.

Kijk HIER naar een item dat RTV Ronde Venen voor haar programma Nieuwsronde maakte over de actie voor een duofiets in Abcoude.AbcoudeBaambruggeEconomieNieuwsSportangstelborgh abcoudecrowdfundingdorpskerk abcoudeelektrische duofietsgemeente de ronde venenrtv ronde venenveiling


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×