Kom luisteren of vertellen bij de Verhalenvertelavond

Heb je iets leuks, ontroerends of schokkends meegemaakt? Dan is nu je kans om dat te delen. Op dinsdagavond 20 februari om 20:00 uur organiseert Tympaan De Baat weer een verhalenvertelavond in de Angstelborgh aan de Dorpszicht 22 in Abcoude. Verhalenvertellers kunnen zich aanmelden bij Annemarie via a.keja@stdb.nl of telefonisch op (0294) 28 48 24. Geef dan aan wie je bent en waar je verhaal over gaat.

In een gezellige zaal luisteren de bezoekers aandachtig naar je verhaal. Dat verhaal mag echt gebeurd zijn, maar dat is niet noodzakelijk. Als je het fijner vindt om je verhaal voor te lezen mag dat ook, als je maar wel contact maakt met het publiek. De avonden zorgen voor een gezellige sfeer en verbondenheid. “De avonden zijn buitengewoon gezellig en intiem”, aldus een bezoeker.

Als je liever alleen wilt luisteren naar de verhalen, dan ben je ook van harte welkom. Aanmelden is in dat geval niet nodig.AlgemeenCultuurDe Ronde Venenangstelborgh abcoudeverhalenvertelavond


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×