De bibliotheek helpt bij coronabewijs

De Ronde Venen – De afgelopen weken hebben al veel mensen hulp gekregen in de Bibliotheek voor hun coronabewijs. Nu de coronamaatregelen weer strenger zijn geworden heeft u misschien ook een coronabewijs nodig, bijvoorbeeld omdat u een museum wilt bezoeken, of omdat naar de sportschool gaat, uit eten gaat in een restaurant, of omdat u naar de film wilt.

Op de website van de Bibliotheek vindt u informatie over hoe je een coronabewijs kunt maken in de CoronaCheck-app, of hoe je een coronabewijs kunt printen. Kijk hiervoor op www.bibliotheekavv.nl/coronabewijs.

Wilt u geholpen worden bij het installeren van de CoronaCheck-app? Of wilt u de QR-code printen en hebt u thuis geen computer of printer? Kom dan naar de Bibliotheek. Zij helpen graag bij het installeren van de app of bij het printen van uw coronabewijs. Vergeet dan niet uw smartphone mee te nemen en de gegevens van uw DigiD of uw BSN-nummer.

U kunt gewoon binnen lopen bij de Bibliotheek, er hoeft geen afspraak gemaakt en u hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. De hulp is gratis.

Kijk voor de openingstijden op www.bibliotheekavv.nl/openingstijden.

Ook het SeniorWeb kan hulp bieden. Iedere maandag en woensdag is er tussen 14:00 en 15:00 uur een computerspreekuur. Ook hier kunt u gewoon binnen lopen, u hoeft geen afspraak te maken.AbcoudeBaambruggeCultuurEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsSportVinkeveenWaverveenWilnisbibliotheek abcoudebibliotheek angstel vecht en venenbibliotheek avvbibliotheek mijdrechtbibliotheek vinkeveenbibliotheek wilniscoronacoronabewijscoronamaatregelencoronapandemiecoronatoegangsbewijscoronavirusgemeente de ronde venenrtv ronde venenseniorweb ronde venenspreekuur seniorwebverscherping coronamaatregelen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×