Doorstart voor repair cafe baambrugge

Baambrugge – Het Repair Café in Baambrugge maakt een doorstart. Naar aanleiding van de uitzending op RTV Ronde Venen van vorige week, waarin vrijwilligers van het Repair Café verhaalden over het belang van dit Repair Café werden zij verblijd met rond de 18 bezoekers die hun kapotte spullen lieten repareren.

Het Repair Café in Baambrugge is elke eerste dinsdag van de maand van 10:00 tot 12:00 uur geopend in dorpshuis De 5 Bogen aan de Prinses Margrietstraat 10 in Baambrugge.

De toegang is gratis.

De vrijwilligers hopen  dat de inwoners van Baambrugge dit Repair Café zullen blijven bezoeken met hun kapotte spullen (ook als het niet op TV is).AbcoudeBaambruggeEconomieNieuwscirculaire economiedoorstartdorpshuis de vijf bogen baambruggeduurzaamheidgemeente de ronde venenrepair caferepair cafe baambruggertvronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×