Opnieuw inloopbijeenkomst over centrumplan vinkeveen

Vinkeveen – Gemeente De Ronde Venen organiseert op zaterdag 18 februari a.s. een nieuwe inloopbijeenkomst over het Centrumplan Vinkeveen. Na de drukbezochte informatiebijeenkomst afgelopen november nodigt de gemeente de inwoners uit voor een nieuwe inloopbijeenkomst op zaterdag 18 februari a.s.

De gemeente werkt verder aan het alternatieve verkeersplan. In dit plan investeert de gemeente vooral in de huidige infrastructuur. Ook worden de ruimtelijke- en stedenbouwkundige kaders voor het centrumgebied aangepast, zodat Vinkeveen een mooi dorp blijft om in te wonen en te werken, maar ook om te recreƫren.

Om de inwoners te informeren over de huidige stand van zaken, organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst op zaterdag 18 februari van 10:00 tot 14:00 uur op het Bedrijventerrein van de Adelaar aan de Herenweg 186 in Vinkeveen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Geplaatst door: Ferry MulderEconomieGemeenteNieuwsVinkeveenWaverveenaanpak knelpunten n201afritten n201 vinkeveenalternatief verkeersplan vinkeveenbedrijventerrein adelaarcentrum vinkeveencentrumgebied vinkeveencentrumplan vinkeveende adelaar vinkeveenEconomiegemeente de ronde venenherenweg vinkeveeninformatiebijeenkomst centrumplan vinkeveenrecreatie vinkeveenrtv ronde venenruimtelijke kadersstedenbouwkundige kadersverkeersplan vinkeveenvinkeveenwerken vinkeveenwonen vinkeveen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×