Provincie gaat jaar studeren op aanpak n201

Regio – De provincie Utrecht stelt de aanpak van de N201 een jaar uit en gaat kijken of die aanpak beter en goedkoper kan. Dat is woensdagavond 14 april jl. besloten in de vergadering van de Provinciale Staten (PS) van Utrecht.

De N201 tussen Vreeland en Amstelhoek, waar verkeers- en leefbaarheidsknelpunten zijn, wordt door de provincie Utrecht aangepakt. Om die knelpunten op te lossen wil de provincie een jaar langer onderzoek doen om zo met een beter en goedkoper plan te komen. In het plan moet er ook extra aandacht zijn voor de leefbaarheid en verkeersveiligheid.

Niet alle partijen konden zich vinden in het voorstel om de studiefase te verlengen. VVD, JA21, PVV, SGP en 50Plus wilden doorpakken en aan de slag gaan met het aanpakken van met name de ‘Bocht van Mijdrecht’.

Toch besloot een meerderheid van PS, bestaande uit GroenLinks, CDA, D66, PvdA, ChristenUnie, Partij voor de Dieren en SP, om alle opties integraal en financieel af te wegen en dus een jaar langer onderzoek te doen.EconomieGemeenteMijdrechtNieuwsaanpak knelpunten n201bocht n201 mijdrechtbocht van mijdrechtgemeente de ronde venenjaar uitstel aanpak knelpunten n201knelpunten n201mobiliteitn201provinciale staten utrechtprovincie utrechtrtv ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×