Varen op vinkeveense plassen voor alleengaande ouderen

De Ronde Venen – Op 3 augustus a.s. is het weer zover: tijd voor een rondje varen over de Vinkeveense Plassen voor alleengaande ouderen. Dat gebeurt uiteraard met de ‘Vinkeplas’ waar kapitein Klinkhamer en zijn crew er weer een gezellige middag van gaan maken.

Ook deze keer wordt gestart vanaf de Baambrugse Zuwe 204 in Vinkeveen, bij de brug van Klinkhamer. De boot maakt die dag al  een rondje, dus kan iedereen pas na 14:30 uur de boot op! Peter en Peter zorgen weer voor de muzikale noot en we duimen voor mooi weer zodat men heerlijk boven op het dek kan  uitwaaien. 

Uiteraard kunnen deelnemers ook weer opgehaald worden, maar kijk eerst even of een buurman, buurvrouw of iemand anders bereid is je te brengen naar de boot. Er is een groot tekort aan buschauffeurs, waardoor het wat ingewikkelder is geworden om iedereen op te halen. Maar als het echt niet lukt dan wordt er voor gezorgd dat men opgehaald wordt, al is de  de reistijd wellicht wel wat langer dan anders.

Parkeren met de auto kan op het terrein van Klinkhamer, waar de boot ook ligt en anders bij Eiland 4 waar voldoende parkeerplekken zijn.

Let op: De boot is niet eerder beschikbaar dan  14:30 uur. Eerder komen heeft dus niet zoveel zin.

De activiteiten van de Stichting Tjitze Hesselius zijn gratis, maar aanmelden is verplicht en vol = vol! Aanmelden kan per e-mail via info@tjitzehesselius.nl of bij een van de Servicepunten in de buurt. Deze zijn ook bereikbaar op telefoonnummer (0297) 58 76 00. Als je wilt worden opgehaald vergeet dit dan niet door te geven met adres en telefoonnummer.

De Stichting Tjitze Hesselius organiseert sinds 2015 activiteiten voor alleengaande ouderen uit De Ronde Venen. Kijk voor meer informatie  op www.tjitzehesslius.nl of volg de stichting op Facebook.AbcoudeBaambruggeCultuurMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisactiviteiten voor alleengaande ouderenalleengaande ouderengemeente de ronde venenkapitein klinkhamerrondvaart vinkeveense plassenrtv ronde venenservicepuntenstichting tjitze hesselius


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×