Start zomeractiviteiten stichting tjitze hesselius

De Ronde Venen – Ook komende zomer organiseert de Stichting Tjitze Hesselius weer een aantal leuke activiteiten voor alleengaande ouderen uit de gemeente De Ronde Venen.

De zomer wordt ingeluid met een feest in de Willisstee en er wordt dit jaar twee keer gevaren op de Vinkeveense Plassen, zodat er zoveel mogelijk mensen mee kunnen.

Op donderdagmiddag 22 juni a.s. is het Zomerradiofeest in de Willisstee in Wilnis. De Meisjes van de Radio nemen de aanwezigen mee op een muzikale zomerreis Er kan gedanst worden en natuurlijk mag men lekker zingen. Het team van De Willisstee zorgt weer voor lekkere hapjes en drankjes. De start is 14:00 uur en rond 16:00 uur is het afgelopen.

Op woensdag 19 juli en donderdag 3 augustus wordt er weer gevaren op de Vinkeveense Plassen. Kapitein Klinkhamer en zijn crew gaan er weer een gezellige middag van maken met uiteraard een lekker hapje en drankje. De boot vertrekt om 14:00 uur vanaf de Baambrugge Zuwe 204 in Vinkeveen. Ook deze keer is er weer een muzikale verrassing die zeker in de smaak zal vallen. Er is plek voor 80 personen per keer. Om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen meekunnen, kan men zich maar voor één van beide data aanmelden.

De activiteiten van de Stichting Tjitze Hesselius zijn gratis toegankelijk voor alleengaande ouderen uit De Ronde Venen. Aanmelden voor een van de activiteiten is wel verplicht. Dat kan via info@tjitzehesselius.nl of via de Servicepunten. Het is mogelijk om vervoer te regelen naarde activiteiten. Mensen die daarvan gebruik willen maken, kunnen hun adres en telefoonnummer doorgeven. De dag voor de activiteit wordt gebeld om door te geven hoe laat men wordt opgehaald.

Kijk voor meer informatie op www.tjitzehesselius.nl of blijf op de hoogte via de Facebookpagina.AbcoudeBaambruggeMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisactiviteiten voor alleengaande ouderende ronde venende willisstee wilnisgemeente de ronde venenkapitein klinkhamerrondvaart vinkeveense plassenrtv ronde venenservicepuntenstichting tjitze hesseliustjitze hesseliuszomer 2023


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×