Met stichting tjitze hesselius naar museum verweij

De Ronde Venen – Op dinsdag 21 maart a.s. organiseert Stichting Tjitze Hesselius een uitstapje naar het Museum Verwey in Haarlem. Dit prachtige museum in het centrum van Haarlem vertelt de geschiedenis van Haarlem en van kunstschilder Kees Verwey. Hij maakte onder andere (bloem)stillevens, portretten, aquarellen en atelierstukken, waarbij zijn eigen atelier aan het Spaarne in Haarlem als decor fungeerde. Hij bleef tot op hoge leeftijd actief. Zijn stijl komt voort uit het impressionisme.

Behalve een rondleiding door het museum, wordt onder leiding van een gids van het Gilde, ook een wandeling gemaakt in het centrum van Haarlem. Kortom een afwisselend programma, maar deze keer dus wel voor mensen die goed ter been zijn en die zin hebben in een lekkere wandeling op deze eerste dag van de lente.

Uiteraard wordt ook deze keer weer voor de inwendige mens gezorgd.

De reis naar Haarlem gaat met de bus van Wintours. Er kan op een aantal plaatsen in de gemeente worden ingestapt. Graag bij de aanmelding doorgeven waar u wilt opstappen.

09:00 uur – Gemeentehuis in Mijdrecht
09:15 uur – Parkeerterrein CSW in Wilnis
09:30 uur – Bushalte Zuiderwaard in Vinkeveen
09:45 uur – Bushalte Kerklaan in Vinkeveen
10:.00 uur – Bushalte Carpoolstrook A2 bij Vinkeveen

Deelname aan de activiteiten van de stichting Tjitze Hesselius is gratis maar aanmelden is verplicht. Aanmelden kan per e-mail via info@tjitzehesselius.nl, of bij een van de Servicepunten, die ook telefonisch bereikbaar zijn op (0297) 58 76 00. Vergeet bij het aanmelden niet door te geven op welke opstapplaats u op de bus wilt stappen. Het is deze keer niet mogelijk om thuis te worden opgehaald. Let op: er zijn maar 45 plekken beschikbaar en vol = vol.

De Stichting Tjitze Hesselius organiseert sinds 2015 activiteiten voor alleengaande ouderen uit De Ronde Venen. Kijk voor meer informatie op www.tjitzehesslius.nl of op de Facebookpagina.AbcoudeBaambruggeMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisactiviteiten voor alleengaande ouderenalleengaande ouderengemeente de ronde venenouderenrtv ronde venenstichting tjitze hesselius


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×