Spelletjesmiddagen voor alleengaande ouderen

De Ronde Venen – Na het grote succes van vorig jaar, start de Stichting Tjitze Hesselius donderdag 4 augustus weer met gezellige spelletjes bij café De Heertjes in Vinkeveen. Alleengaande ouderen zijn van harte welkom om tussen 14:00 en 16:00 uur te komen kaarten, of mens-erger-je-niet te spelen, of om een spelletje UNO te doen. Er zijn verschillende tafels waar verschillende spellen gespeeld kunnen worden, zodat er voor ieder wat wils is. Uiteraard zorgen de mannen van De Heertjes weer voor een hapje en een drankje. De spelletjesmiddagen zijn op alle donderdagen in augustus.

Nu alle reguliere activiteiten voor ouderen een zomerstop hebben, probeert de Stichting Tjitze Hesselius de alleengaande ouderen in de gemeente De Ronde Venen een gezellige zomer te bezorgen. Volgende week staat een vaartocht op de Vinkeveense Plassen op het programma, die wederom helemaal volgeboekt is. Op 18 augustus a.s. volgt nog een klassiek concert in het Oude Parochiehuis in Mijdrecht. Hiervoor zijn nog wel plekken beschikbaar.

De activiteiten van de Stichting Tjitze Hesselius zijn gratis, maar zijn alleen na aanmelding toegankelijk. Vol = vol.

Aanmelden kan via info@tjitzehesselius.nl of via het Servicepunt. De Stichting gaat haar best doen om mensen die dat willen weer thuis op te halen, maar gezien de problemen met het tekort aan chauffeurs wordt momenteel gekeken naar een werkbare oplossing.

De Stichting Tjitze Hesselius organiseert sinds 2015 activiteiten voor alleengaande ouderen uit De Ronde Venen. Kijk voor meer informatie www.tjitzehesslius.nl of volgen de Stichting op Facebook.AbcoudeBaambruggeCultuurMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisactiviteiten voor alleengaande ouderencafe de heertjesgemeente de ronde venenmaand augustusrtv ronde venensociaalspelletjesmiddagstichting tjitze hesselius


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×