Online kaartverkoop mondriaan-theater start binnenkort

Abcoude – Nog even en u kunt weer kaarten bestellen voor het nieuwe seizoen van het Theater Piet Mondriaan. Op 16 juli, om 10:00 uur start de online kaartverkoop. Voor het komende seizoen zijn weer meer dan 40 voorstellingen geboekt. Bijna elk weekend is er wel een mooi concert, een bijzonder toneelstuk of een hilarische cabaretvoorstelling te zien in Abcoude.

De aftrap van het seizoen wordt gedaan door de 12-koppige mans-formatie van Timbazo. Deze wervelende latin-band, met leden uit Colombia, Cuba, Nederland, Duitsland, VS, Puerto Rico, Venezuela en Curaçao, staat garant voor een uitbundig dansfeest. En wat dacht u van Loes Luca met een vertelling over een vader met een geheim, een moeder die rust wil en een dochter die wil leven. Of Lenette van Dongen die op zoek gaat naar de totale vrijheid. Ook Dolf Jansen geeft weer acte de présence met zijn Oudejaarsconference Flitsbezorgd.

Maar ook minder bekende namen staan weer klaar om het Abcoudse podium te betreden. Pareltjes als Kasper van der Laan, door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019 en de publiekswinnaar van het Leids Cabaret Festival 2018. Of het duo ‘n00b’ over het zijn van een n00b; een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody. Een voorstelling vol schrijnende humor en prachtige liedjes.

Voor de kinderen zijn er ook een paar prachtige voorstellingen. De poppenvoorstelling ‘Jas’ bijvoorbeeld, over de kracht van verbeelding. Een verhaal over de donkerste momenten van de Tweede Wereldoorlog, over kleine mensen die grootse daden verrichten. Over een geschiedenis die actueler is dan ooit. En de mini-musical De Kleine Zeemeermin met vrolijke liedjes uit de diepe oceaan.

Informatie over de voorstellingen en het bestellen van kaarten is te vinden  op www.theaterpietmondriaan.nl, of in de brochure. Geen brochure ontvangen? Deze kan worden afgehaald bij onder meer de Bibliotheek.

Op de foto: TimbazoAbcoudeBaambruggeCultuurNieuwsabcoudeCultuurdolf jansengemeente de ronde venenkasper van der laankindertheaterlenette van dongenloes lucanoobonline kaartverkoopoudejaarsconferencertv ronde venentheatertheater piet mondriaan abcoudeTimbazo


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×